Handelsbetingelser

Betaling
Felie Design I/S modtager betaling med Visa, Visa/Dankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Felie Design I/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Din pakke afsendes fra os indenfor 1-2 hverdage. Du vil modtage pakken inden for 3 hverdag.

Post Danmark

Priser:

Uden omdeling = 39 kr.

Med omdeling = 49 kr.

 

GLS

Priser:

Uden omdeling = 39 kr.

Med omdeling = 49 kr.

 

Du modtager Track & Trace nummer på mail og/eller SMS, når pakken er sendt.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Ved reklamation rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Felie Design I/S
Ryttergårdsvej 60, st. th.
3520 Farum

Returnering
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Der gøres opmærksom på, at hængemærker mm. på tøjet udgør en væsentlig del af varens værdi. Det må derfor ikke fjernes fra varen og skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt (gælder ikke plastikposer rundt om tøjet). Husk derfor altid at hængemærker mm. Ikke må fjernes fra varen. Ses der tegn på, at hængemærkerne mm. på varen har været forsøgt fjernet eller er helt fjernet, anses varen som været taget i brug.

Ved returnering af en vare hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ellers ville gøre i en fysisk butik.

Det er os som netbutik, der afgør værdiforringelsen, som baseres på forskellen mellem varens købspris, og den pris vi vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse. Der vil komme afslag i prisen, hvis originalemballagen eller hængemærker på tøjet mangler, hvis tøjet lugter af røg, parfume eller vaskepulver, eller der ses andre værdiforringelser.

Ved returnering skal du indenfor 14 dage efter du har modtaget varen, sende en mail til info@felie.dk med følgende tekst:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

- Ordrenummer:
- Varenavn:
- Bestilt den:
- Modtaget den: 
- Købers navn: 
- Leveringsadresse

Du får herefter en mail om, at du bedes returnere varerne indenfor 14 dage til:

Felie Design I/S
Ryttergårdsvej 60, st. th.
3520 Farum

Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, så den ikke bliver beskadigede under returtransporten. Det er dig som forbruger, der står for udgiften til returnering og selv bærer risikoen for varen, indtil den er i hænderne på netbutikken. Forsvinder pakken, eller går den i stykker under transporten, hæfter du for varen.

Når vi har modtaget din returvare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi fremsende den nye vare, du ønsker i stedet eller returnere pengene.

Ønsker du at returnere din vare, sker returportoen på egen regning og vil derfor ikke blive refunderet. Har du behov for returlabels, kan du købe dem her i webshoppen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Fortryder du dit køb får du det beløb tilbage som du har indbetalt. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse.

 

Der tages forbehold for fejl i prisen, taste- og stavefejl.