Om os

 

Vi, Anni og Anders ejere af felie.dk, har sammen to skønne piger. Felicia på 4 år samt Emmelie på 1 år. Da vi skulle finde på navnet til vores webshop, var vi enige om, at det skulle repræsentere begge vores døtre, og deraf kom navnet Felie. Vi havde længe gået med drømmen om at starte vores egen webshop med børnetøj. Vi drømte om at designe vores eget børnetøj, og idéen med webshoppen var at tilbyde helt eget mærke samt de bedste børnetøjsmærker på det danske marked.
Vores drøm gik i opfyldelse i 2015, hvor vi igangsatte virksomheden. Siden er det kun gået fremad, og vi er i dag rigtig glade og stolte over at have åbnet Felie.dk.

Vores ambition er, at det skal være muligt at finde lækkert tøj til sine børn på vores webshop, samt at vi vil tilbyde tøj til både piger og drenge i alderen 0-12 år.

Vi går begge meget op i, at kvaliteten er god. For os er vigtigt, at børnene føler sig godt tilpas i tøjet, så de kan lege og tumle frit uden at føle sig generet. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af børnetøj. Vi har et ønske om, at alle skal kunne handle hos os, med en sikker følelse af, at man får noget lækkert børnetøj i en rigtig god kvalitet.